Οδηγίες περιήγησης | Οδηγίες Σύνθετης Αναζήτησης | Οδηγίες Χρήσης της λίστας μου | Οδηγίες χρήσης του φωτορεαλισμού

Οδηγίες περιήγησης

Οδηγίες περιήγησης

 

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό - εκθεσιακό χώρο της homexpo.gr

 

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο θα μάθετε πως μπορείτε να περιηγηθείτε πιο εύκολα στα «περίπτερα» των εκθετών, να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα τους, να τα δείτε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση, να επιλέξετε ποια από αυτά μπορεί να σας ενδιαφέρουν, να τα καταχωρήσετε σε μια λίστα επιθυμητών προϊόντων (λίστα) και να επικοινωνήσετε με τις επιχειρήσεις χονδρικής για ενδεχόμενες παραγγελίες η για επιπλέον πληροφορίες.

 

 

Από την κορυφή της σελίδας πατώντας με το ποντίκι στο μενού "εκθέτες" βρίσκεστε στον κατάλογο των «περιπτέρων» των εκθετών. Επιλέγοντας την επιχείρηση στο περίπτερο της οποίας θέλετε να περιηγηθείτε μεταφέρεστε στον "εκθεσιακό χώρο" της συγκεκριμένης επιχείρησης, όπου μπορείτε να δείτε, το προφίλ και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, αλλά και τις κατηγορίες προϊόντων με τις οποίες συμμετέχει (πάνω δεξιά). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επισκεφθείτε όσα από τα «περίπτερα» - εκθετών επιθυμείτε.

 

Πιέζοντας στο όνομα της κάθε κατηγορίας, βλέπετε όλα τα προϊόντα που εκθέτει η επιχείρηση ανά κατηγορία. Όσα από αυτά προβάλλονται σε φωτορεαλιστική απεικόνιση συνοδεύονται από το σχετικό εικονίδιο (πορτοκαλί, πράσινο ή μπλε, ανάλογα με το "εικονικό" δωμάτιο, όπου αυτά απεικονίζονται).

 

Κάθε προϊόν που σας ενδιαφέρει μπορείτε να το προσθέτετε στην «λίστα» (πιέζοντας το αντίστοιχο εικονίδιο) και στο τέλος να αποφασίσετε ποια από τα προϊόντα που σας άρεσαν και συμπεριλάβατε στη «λίστα» θα παραγγείλετε και ποια όχι. 

 

Επιλέγοντας με το ποντίκι στην κορυφή της σελίδας το μενού «Προϊόντα» μεταφέρεστε σε άλλο εκθεσιακό χώρο όπου τα προϊόντα όλων των εκθετών βρίσκονται μαζί ανά κατηγορία και με τυχαία σειρά, η οποία θα είναι διαφορετική σε κάθε επίσκεψή σας στη συγκεκριμένη σελίδα. Και εδώ μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο.

 

 

Στις σελίδες "εκθετών" και "προϊόντων" υπάρχουν αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά μα τον τρόπο που μπορείτε να απολαύσετε την φωτορεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αξιοιοποιήσετε την "λίστα".

 


Οδηγίες Σύνθετης Αναζήτησης

 

Η «Σύνθετη αναζήτηση» δίνει την δυνατότητα  στον επισκέπτη - εκπρόσωπο καταστήματος λιανικής πώλησης, να αναζητήσει γρήγορα συγκεκριμένο είδος προϊόντων χωρίς να χρειαστεί να ψάξει, χάνοντας πολύτιμο χρόνο ανάμεσα σε χιλιάδες ομοειδή προϊόντα των εκθετών - εταιριών χονδρικής.

 

Αν αναζητάτε ένα προϊόν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή ιδιότητες (π.χ. κουρτίνες παιδικές, εμπριμέ), ακολουθείτε τα βήματα:

 

  • Βήμα πρώτο: Στο πεδίο «Εκθέτης» της σύνθετης αναζήτησης επιλέγετε την εταιρία της οποία προϊόντα θέλετε να αναζητήσετε ή δεν επιλέγετε καμία εταιρία.
  • Βήμα δεύτερο: Επιλέγετε την κατηγορία προϊόντων στην οποία ανήκει το προϊόν που ψάχνετε (π.χ. κουρτίνες)
  • Βήμα τρίτο: γράφετε τις λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν το προϊόν που σας ενδιαφέρει (π.χ. παιδική, εμπριμέ, ριγέ, κλπ.)
  • Βήμα τέταρτο: Πατάτε το κουμπί «Αναζήτηση».

 

Η μηχανή αναζήτησης της homexpo θα ψάξει ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην διαδικτυακή έκθεση και θα σας εμφανίζει όσα προϊόντα διαθέτουν τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά, της εταιρίας που επιλέξατε στο πρώτο βήμα ή όσων εταιριών διαθέτουν τέτοια προϊόντα, αν στο πρώτο βήμα δεν έχετε επιλέξει καμία εταιρία.

 


Οδηγίες Χρήσης της λίστας μου

Οδηγίες Χρήσης της λίστας μου

 

H "Λίστα" βοηθάει τον/την έμπορο - επισκέπτη να αποθηκεύσει όσα προϊόντα διαπιστώσει ότι τον/την ενδιαφέρουν κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στα «περίπτερα» των εκθετών.

Με αυτό τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να ξανακοιτάξει στο τέλος όλα τα προϊόντα που επέλεξε αρχικά και να αποφασίσει αν ενδιαφέρεται να παραγγείλει κάποια από αυτά, ποια και πόσα η αν χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες από τις εταιρίες - εκθέτες.

 

Στη συνέχεια του παρέχονται οι επιλογές:

 

  να στείλει e-mail σε όλες ταυτοχρόνως τις επιχειρήσεις από τις οποίες έχει αποφασίσει να παραγγείλει προϊόντα η να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες για τιμή αγοράς, τρόπο πληρωμής, χρόνο παράδοσης κλπ.

 

  να στείλει e-mail με διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε επιχείρηση η να τις ομαδοποιήσει όπως νομίζει.

 

  να εκτυπώσει την "λίστα" ώστε να την μελετήσει αργότερα και να επικοινωνήσει για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν με e-mail, τηλεφωνικώς η με όποιο άλλο τρόπο κρίνει καλύτερο με την κάθε επιχείρηση η τον αντιπρόσωπό της.

 

Οδηγίες αποθήκευσης

 

Κάτω από την φωτογραφία κάθε προϊόντος υπάρχει  το εικονίδιο "στη λίστα μου"

Μόλις το τσεκάρετε με το ποντίκι, το προϊόν προστίθεται αυτομάτως στην "λίστα".

 

Όταν ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στην Homexpo πηγαίνετε στην "λίστα" η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά κάθε σελίδας εκθετών η προϊόντων και τσεκάρετε την υπόδειξη «δείτε την λίστα σας».

 

Αμέσως προβάλλονται όλα τα προϊόντα τα οποία προηγουμένως έχετε επιλέξει συνοδευόμενα από την επωνυμία της επιχείρησης στην οποία ανήκει το καθένα.

 

Όλα τα προϊόντα στη "λίστα" παραμένουν αποθηκευμένα μέχρι να αποφασίσετε να διαγράψετε κάποιο από αυτά με το Χ που υπάρχει δεξιά από κάθε προϊόν ή όλα μαζί από το κουμπί "διαγραφή όλων" που υπάρχει κάτω δεξιά από τη λίστα.

 

*Η επικοινωνία του επισκέπτη με έναν η περισσότερους εκθέτες είναι απολύτως προστατευμένη με την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ασφαλείας και την εγγύηση της iservices.

 


Οδηγίες χρήσης του φωτορεαλισμού

Οδηγίες χρήσης του φωτορεαλισμού

 

Ορισμένα από τα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται σε φωτορεαλιστική απεικόνιση.

 

Για να χρησιμοποιήσετε την φωτορεαλιστική παρουσίαση κάποιου προϊόντος ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

 

Άνοιγμα Φωτορεαλισμού από την σελίδα των προϊόντων / εκθετών

 

Όταν ένα προϊόν παρουσιάζεται σε φωτορεαλιστική απεικόνιση, κάτω από την φωτογραφία του, είτε στη σελίδα της εταιρίας που το εκθέτει, είτε στη σελίδα των προιόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας, υπάρχει το εικονίδιο (πορτοκαλί, πράσινο ή μπλε, ανάλογα με το "εικονικό" δωμάτιο, όπου αυτά απεικονίζονται). 

 

  Βήμα πρώτο: Εάν κάνετε κλικ με το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο του φωτορεαλισμού, ανοίγει η εικόνα ενός δωματίου στην αρχική της μορφή.
  Βήμα δεύτερο: Όταν κάνετε νέο κλικ επάνω στην εικόνα, εμφανίζεται η ίδια εικόνα με την φωτορεαλιστική απεικόνιση του προϊόντος που έχετε επιλέξει.

 

Βήμα 1α

 

Βήμα 1β

 

Βήμα 2α

 

Βήμα 2β

 

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να δείτε σε εικονική πραγματικότητα, είτε από τη σελίδα του εκθέτη, είτε από τη σελίδα των προϊόντων, όλα τα προϊόντα που συνοδεύονται από το εικονίδιο φωτορεαλισμού.

 

Άν ένα προϊόν δεν έχει φωτορεαλιστική απεικόνιση, εμφανίζεται το εικονίδιο 

 

 

 

 


 

Άνοιγμα Φωτορεαλισμού από την εσωτερική σελίδα του κάθε προϊόντος

 

Με ανάλογο τρόπο μπορείτε να δείτε ένα προϊόν σε φωτορεαλιστική απεικόνιση μέσα από τη σελίδα του προϊόντος. Κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος υπάρχει η εικόνα του φωτορεαλισμού. Εάν κάνετε κλικ με το ποντίκι στην επιφάνειά της ανοίγει η εικόνα σε μεγάλο μέγεθος. Με δεύτερο κλικ εμφανίζεται σε εικονική πραγματικότητα το συγκεκριμένο προϊόν.

 

  Βήμα πρώτο: Εάν κάνετε κλικ με το ποντίκι πάνω στην εικόνα ενός προϊόντος, ανοίγει η σελίδα του προϊόντος. Μέσα σε αυτήν, και κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος υπάρχει η εικόνα του φωτορεαλισμού.


  Βήμα δεύτερο: Όταν κάνετε κλικ επάνω στην εικόνα του φωτορεαλισμού, ανοίγει -σε νέο παράθυρο- η ίδια εικόνα ενός δωματίου σε μεγάλο μέγεθος. Όταν κάνετε κλικ επάνω στηνεικόνα αυτή, εμφανίζεται η φωτορεαλιστική απεικόνιση του προϊόντος που έχετε επιλέξει.

 

Βήμα 1α

 

Βήμα 1β

 

Βήμα 2α

 

Βήμα 2β

 

 

Πολλά προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζονται σε περισσότερες της μιας φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. Σε αυτή την περίπτωση κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος θα υπάρχουν τα αντίστοιχα εικονίδια, ένα για κάθε φωτορεαλιστική απεικόνιση.

 

Τσεκάροντας το καθένα, βλέπετε διαφορετική φωτορεαλιστική εικόνα του συγκεκριμένου προϊόντος.

 

 


 

Δείγματα Εικόνων Φωτορεαλισμού