Σχετικά με εμάς

Φωτορεαλισμός

 

H homexpo.gr, είναι η μοναδική Β2Β (Μόνο για εμπόρους) διαδικτυακή έκθεση προϊόντων ένδυσης, επίπλου και διακόσμησης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων για την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι μία από τις δυναμικές πρωτοβουλίες της επιχείρησης iservices, στο διαδίκτυο.

 

Η homexpo.gr δημιουργήθηκε από μία καινοτόμο ιδέα και την αξιοποίηση της εμπειρίας των ιδιοκτητών της στο χώρο του management.

 

Σκοπός της homexpo.gr είναι η παροχή υπηρεσιών προς τους εμπόρους χονδρικής και λιανικής, με πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να απλοποιούνται και να διεκολύνονται οι μεταξύ τους συναλλαγές. Η παρουσίαση και η προβολή νέων προϊόντων, πανελλαδικά, εξασφαλίζεται πλέον, με όρους διαφανείς και ισότιμους, σε ελάχιστο χρόνο από την κατασκευή η την εισαγωγή τους.

 

Η homexpo.gr λειτουργεί με τους όρους και τις συνθήκες κάθε κλαδικής έκθεσης προϊόντων, με μόνη διαφορά ότι αντί τα προϊόντα να εκτίθενται στα περίπτερα κάποιου εκθεσιακού κέντρου, παρουσιάζονται από τους εκθέτες - επιχειρήσεις χονδρικής στα δικά τους «περίπτερα» στον διαδικτυακό - εκθεσιακό χώρο της homexpo.gr.

 

Η homexpo.gr δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Επισκέπτες της είναι αποκλειστικά οι επιχειρηματίες λιανικής του συγκεκριμένου κλάδου οι οποίοι θα παραλάβουν με mail, (όπως και όλες οι εταιρίες χονδρικής) τον μοναδικό προσωπικό τους κωδικό με τον οποίο θα επισκέπτονται ΔΩΡΕΑΝ, για πάντα, την homexpo.gr.

 

Όλοι οι επισκέπτες - επιχειρηματίες λιανικής μπορούν να περιηγούνται on line στα ηλεκτρονικά περίπτερα των εκθετών - εμπόρων χονδρικής, να βλέπουν τα προϊόντα, τις νέες παραλαβές, ενδεχόμενες προσφορές, να επιλέγουν προϊόντα, να τα αποθηκεύουν στη «λίστα» τους και να συναλλάσσονται εύκολα, με αυτόματη επικοινωνία με όποιους εκ των εκθετών επιθυμούν και όπως επιθυμούν, 365 μέρες το χρόνο, 24ώρες το 24ώρο.

 

Μπορούν επίσης να βλέπουν πολλά από τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σεφωτορεαλιστική απεικόνιση αλλά και να διευκολύνουν τις δικές τους πωλήσεις χρησιμοποιώντας αυτή την καινοτόμο υπηρεσία της homexpo.gr για να δείχνουν οι ίδιοι on line στους δικούς τους πελάτες τα προϊόντα σε εικονική πραγματικότητα. Μπορούν ακόμη να ενημερώνονται για όλα τα νέα των επιχειρήσεων χονδρικής και τις τελευταίες ειδήσεις που ενδιαφέρουν τον κλάδο.

 

Η γνώση είναι το βασικότερο όπλο σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού και η homexpo.gr φροντίζει να το εξασφαλίζει αυτό ισότιμα σε όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες.

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την homexpo.gr ή την iservices παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για αναλυτικές πλήροφορίες λειοτουργίας της homexpo.gr πατήστε εδώ

Όλα τα στοιχεία υπάρχουν στη σελίδα "Επικοινωνία"

 

 

* H homexpo.gr  επιδοτήθηκε κατά 50% από το πρόγραμμα "Ενίσχυση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας" του επιχειρησιακού προγράματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" του ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, logo

Προηγούμενη σελίδα


 

Ορισμένα από τα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται σε φωτορεαλιστική απεικόνιση.

 

Στις σελίδες των εκθετών και των προϊόντων θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την φωτορεαλιστική παρουσίαση των προϊόντων σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας.

 

Πατήστε στην εικόνα του κάθε δωματίου για να δείτε ενδεικτικά χαλιά & υφάσματα σε φωτορεαλιστική απεικόνιση.